кадър: БНТТова трябва да се случи на 20 януари.  Нищо подобно

...
кадър: БНТТова трябва да се случи на 20 януари.  Нищо подобно
Коментари Харесай

От Пентагонът обещават Байдън да встъпи в длъжност без ексцесии

кадър: Българска национална телевизия

Това би трябвало да се случи на 20 януари.  Нищо сходно не сме виждали в модерната история ", сподели Байдън  за сцените на безпорядък в Капитолия.

Министерството на защитата на Съединени американски щати ще извърши отговорностите си за обезпечаване на навреме и спокойно предаване на властта на новоизбрания президент Джоузеф Байдън на 20 януари. Това съобщи през днешния ден в Туитър и. д. министърът на защитата Кристофър Милър, представен от международните организации.

 

" Аз и подчинените ми в министерството ще продължим да изпълняваме отговорностите си съгласно нашата клетва и ще осигурим своевременното и спокойно предаване на властта ", уточни Милър.

Той също по този начин осъди насилието, избухнало на Капитолийския рид нощес.

Очаква се настоящият вицепрезидент, републиканецът Майк Пенс да посети церемонията по инаугурацията на Байдън, осведоми в. " Политико ", базирайки се на трима източници.

Пенс евентуално ще се появи на събитието на 20 януари, с цел да показва поддръжката си за мирното предаване на властта, написа изданието.

Според източниците за вицепрезидента е станало по-лесно да вземе това решение, откакто настоящият държавен глава Доналд Тръмп го разкритикува за отхвърли му да поддържа преразглеждането на резултатите от изборите на съвещанието на Конгреса в сряда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР